Mina en Kush

CREA vertegenwoordigd de mooie creatieve handgemaakte producten uit Nepal.

Crea-Nepal is opgezet door Mina en mij (Kush) wij komen uit Nepal en wonen al enige tijd in Nederland.

Om de bevolking van Nepal te steunen importeren wij producten die door de Nepalese bevolking zijn gemaakt en verkopen deze producten op markten en via de webshop.

Crea-Nepal staat voor het creƫren van werk voor vrouwen in Nepal daarom werken wij voornamelijk met kleine producenten die vrouwen in dienst hebben.

Wij kopen rechtstreeks in bij de producenten en betalen een eerlijke prijs voor de producten. De werkneemsters hebben prima werkomstandigheden en krijgen fair trade betaald.

Regelmatig reizen wij naar Nepal om onze producenten te bezoeken en om de productieomstandigheden te inspecteren en om persoonlijke relaties met de vakmensen te onderhouden.

Een deel van onze winst gebruiken we om in Nepal de kinderen te helpen die kansarm zijn en anders niet naar school kunnen.

Wij steunen al lange tijd Stichting Ketaaketighar Nepal die een kindertehuis in Nepal hebben voor kansarme kinderen en een school aan het bouwen zijn in Nuwakot, het aardbevingsgebied, waar de school met de aardbeving totaal verwoest is en nu opnieuw met hun steun herbouwd wordt.

Heb je een winkel en heb je interesse om onze producten te verkopen neem dan contact met ons op.

Dit kan via de mail info@creanepal.nl of telefoon 06 3177 1747 of 06 3177 8083