Verzendkosten
De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn € 4,95 maar boven de € 25,- betaalt u geen verzendkosten.

Retourneren
Crea-Nepal kan niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten. Elke browser geeft de kleuren verschillend weer.

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.Wanneer u niet tevreden bent over het bestelde product, kunt u het product als volgt retourneren.

Meldt uw retourzending van te voren aan bij info@creanepal.nl
Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren. Stuur hiernaast het retourformulier volledig ingevuld mee.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Crea-Nepal het orderbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. Het bedrag wordt overgemaakt op de rekening welke is ingevuld op het retourformulier.

De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Verpak de retourzending goed en stevig. Beschadigde artikelen kunnen wij niet vergoeden.

Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. Een defect ontvangen product dient direct na ontvangst per e-mail naar info@creanepal.nl te worden aangemeld.